17. MADRIGAL 60 – Teatrul Odeon

#videomapping

Locatie: Teatrul Odeon // Artist: Mindscape Studio

Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” împlinește anul acesta 60 de ani de activitate neîntreruptă, excelență în muzică și diplomație prin cultură, aniversare care este marcată la nivel național și internațional printr-o amplă serie de proiecte și evenimente culturale, activări editoriale și de media, reunite în cadrul programului aniversar „MADRIGAL 60”.

ARCUB este partener strategic al Corului Madrigal și marchează, în cadrul Festivalului Spotlight 2023, cei 60  de ani de existență ai ansamblului.

Clădirea Teatrului Odeon găzduiește astfel o producție de video-mapping inspirată de un fragment muzical interpretat de Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, intitulat Sârba pe scaun”, de Alexandru Pașcau – o prelucrare folclorică ritmată și îmbogățită de rezonanța onomatopeelor.

Mindscape Studio combină pasiunea cu abilitățile tehnice, având ca scop întâlnirea și comunicarea dintre oameni prin intermediul celor mai sofisticate tehnologii, rezultatul fiind proiecțiile de mapping, vizualuri live și instalațiile interactive.