Parcul Krețulescu

44.438085, 26.095474

LE PETIT JARDIN

[tp not_in=”en”]

Creat în 2001, studioul artistic TILT din Franța este specializat pe scenografii de lumină inspirate de natură. Gândite ca niște sculpturi de lumină, instalațiile TILT au fost expuse la Festivalul Luminilor de la Lyon, Ierusalim, Montreal sau Dubai, la Circle of Light din Moscova, Crest Jazz Vocal din Franța, la Revelionul din Valencia, Delights Festival din Beijing sau Noaptea Albă din Bilbao.

Pentru Spotlight 2018, studioul din Franța creează o grădină de lumină dintr-o combinație de instalații. Echinodermus, inspirată de familia animalelor marine echinocactus, are o înălțime de 11 metri și arată ca un foc de artificii gigant înghețat în timp. Peisajul este completat de bujori iluminați, flori asiatice și Herbum Follus de peste 8 metri.

Autor: T.I.L.T. (Franta)

[/tp]

[tp not_in=”ro”]

Created in 2001, the French artistic studio TILT focuses on light scenography inspired by nature and everyday life. Designed as light sculptures, TILT installations were displayed at light festivals in Lyon, Jerusalem, Montreal or Dubai, at Moscow Circle of Light, Crest Jazz Vocal in France, Valencia New Year’s Eve, Delights Festival in Beijing or The White Night in Bilbao.

For Spotlight 2018, the creative studio from France creates a garden of light out of a combination of installations. Inspired by the echinocactus family, Echinodermus’ leaves stretch to 11 m high, looking like a giant firework frozen in time. The garden is completed by illuminated peonies, Asian flowers, and the eight meters high Herbum Follus.

Author: T.I.L.T. (France)

[/tp]