Piata Universității

44.4348963, 26.1011515

Light and Emotion, by Philips

Lumina este arhitectura emoției.

La invitația PHILIPS Lighting ROMÂNIA, studioul nostru, are ca temă comunicarea emoției prin lumină, în ANUL LUMINII, anul 2015.

Bucuria (re)descoperirii frumuseții, a simplității, a naturii și a armoniei, este tema principală a acestei instalații.

Proiectul INSTALAȚIEI denumite „€˜Light and Emotion” folosește materiale naturale pe cât posibil, cât mai ales moduri inedite de a redescoperi lumina ca liant social în comunicare , ca un facilitator al loisir-ului, un prieten al studiului și un util aliat în lucrul la birou.

Practic, pașii în această instalație sunt o excursie în lumea plină de inspirație a luminii.

PHILIPS, va expune cele mai inovative sisteme de control al luminii, cu comandă Wi-Fi și GPS, prin telefonul inteligent.

Instalația este vizibilă și ziua, fiind concepută ca un joc din elastice în formă de rază de lumină, ce au ca sursă tehnologia LED ( – din englezムlight-emitting diode, însemnând diodムemitătoare de lumină – este o diodă semiconductoare ce emite lumină la polarizarea directă a joncțiunii p-n. Efectul este o formă de electroluminescentă.)

Veți putea experimenta un atelier comun PHILIPS, expert consacrat universal în lumină și MATIUS, singurul studio de arhitectură specializat exclusiv în retail din ROMÂNIA.

Scenariul, scenografia și producția sunt realizate de studioul MATIUS, cu un design de lumini semnate Cătălin Prahase și Dan Ionescu, amândoi designeri specialiști PHILIPS.

Venit de la PHILIPS, mesajul principal se traduce prin : Bucurati-vă de fiecare clipă, sub lumina potrivită! Crește intensitatea și temperatura de culoare, în funcție de nevoile reale și bucură-te mereu de un mediu nou, recreat prin lumină.

O dezvoltare durabilă se poate face prin consum eficient de resurse energetice, prin întoarcerea la armonia naturii, legături sociale vii cu concetățenii noștri autohtoni și nu doar atât.

Arhitecții MATIUS, au creat și de data aceasta, o poveste unică și inedită. Pregătește-te de o destinație sigură între 22 și 25 aprilie, atât ziua cât și noaptea.

Arhitect MATIUS Ichim , Bucuresci         XV. IV . MMXV 10001000 2.15 ANUL LUMINIII

 

Autor: MATIUS studio